Spinnenbestrijding in Den Haag

0900-Glaswas is niet alleen uw specialist in de reiniging van ramen, vloeren, gevels, dakgoten, kantoorruimtes of sanitair, maar ook in spinnenbestrijding! Heeft u last van spinnen in uw woning of bedrijfspand en krijgt u ze met geen mogelijkheid weg? Onze vakmensen zijn ervaren in de opruiming van spinnen. Dit gebeurt echter met een milieu- en diervriendelijke methode!

Diervriendelijke bestrijding van spinnen door 0900-Glaswas

In een gemiddeld hygiënisch huis lopen zo’n 1500 spinnen rond. Maar, u kunt gerust zijn. De meesten bevinden zich op plekken waar u ze niet ziet. In uw kelder, op zolder, de garage, tussen spouwmuren, boven systeemplafonds, onder gootstenen, in bergingen, achter plinten, et cetera. De Nederlandse spin is geen gevaarlijk dier en eigenlijk heel nuttig. De spin ruimt namelijk insecten op. Heeft u dus spinnen in huis, dan heeft u minder last van insecten!

Mocht u het toch niet prettig om spinnen in uw woning of bedrijfspand te hebben, dan kunt u te allen tijde uw glazenwasser uit Den Haag inschakelen. Onze medewerkers hanteren een milieu- en diervriendelijke methode om deze beestjes te weren. Volgens de Nederlandse flora- en faunawet is de spin namelijk een beschermde diersoort die niet met bestrijdingsmiddelen aangepakt mag worden. Daarom gebruiken wij bij 0900-Glaswas een diervriendelijke methode, waarmee we de spinnen uit uw huis verwijderen en weer in de natuur plaatsen. Vervolgens behandelen onze experts uw pand met een speciaal ontwikkeld middel, zodat de spinnen niet terugkeren. Dit middel zorgt er namelijk voor dat de ondergronden in uw woning te glad zijn om het web aan vast te maken. Het web zal dus niet hechten aan de ondergrond, waardoor de spin een andere plaats zoekt om zijn web te spannen.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wilt u nú van uw spinnen af? Bel dan direct 0900-4527927 (9cpm).