Gevels en dakgoten in Den Haag,

worden vakkundig schoongemaakt door 0900-Glaswas

Ook voor het reinigen van uw gevels en dakgoten in de omgeving van Den Haag kunt u bij 0900-Glaswas terecht. Onze vakmensen hebben hier sinds jaar en dag ervaring mee. Laat uw pand weer glazen: van binnen én buiten!

Uw gevels grondig gereinigd door 0900-Glaswas!

Het wordt vaak vergeten, maar gevels hebben zo nu en dan ook een grote reinigingsbeurt nodig. Door uw gevel regelmatig te laten reinigen, verlengt u de levensduur aanzienlijk. Daarnaast is het (met name voor bedrijven) ook niet onbelangrijk het bedrijfspand een frisse uitstraling te geven. Het is immers uw visitekaartje voor bezoekers!

De reiniging van uw gevel wordt uitgevoerd met behulp van ons tuckerpoolsysteem. Met behulp van een borstel op een grote verlengstok borstelen en spoelen onze glazenwassers uw gevels blinkend schoon. Om een glanzend resultaat te bereiken, wordt er gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Aan dit water (waar alle zouten die zich in water bevinden uit verwijderd zijn) hoeft geen reinigingsmiddel meer toegevoegd te worden. Dit is veel beter voor het milieu én het is goedkoper!

Lege dakgoten door uw glazenwasser uit Den Haag

Dakgoten hebben het in Nederland zwaar te verduren. Door de vele regenbuien die ons land jaarlijks aandoen moeten ze hard werken om al dit water af te voeren. In de herfst valt er ook nog eens veel blad van de bomen. Daarom is het vaak rond deze tijd dat er problemen bestaan in de dakgoten. Vallende bladeren veroorzaken vaak verstopping in dakgoot of regenpijp. Wanneer er een grote plensbui naar beneden komt, kunnen er overstromingen ontstaan, die vaak flinke waterschade veroorzaken. Deze waterschade leidt tot meer ellende: van vieze vochtplekken in uw huis tot houtrot. Een optimale werking van uw dakgoot is dus van groot belang. Laat daarom uw dakgoten en regenpijpen reinigen door de experts van ons glaswasbedrijf in Den Haag. Ook plaatsen zij (na de reiniging) bladvangers voor u, om toekomstige problemen te voorkomen.

Contact

Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in. Heeft u een verstopte dakgoot? Bel direct 0900-4527927 (9cpm).