0900-Glaswas: uw glazenwasser in Den Haag

Welkom bij 0900-Glaswas: úw specialist in grondige reiniging in de omgeving van Den Haag. Wordt uw uitzicht nu toch wel erg troebel? Dan is het hoog tijd voor een professionele glazenwasser. Wij hebben sinds jaar en dag ervaring met de reiniging van alle soorten raamwerk. Op ieder type raam passen onze glazenwassers weer een andere reinigingsmethode toe, om een optimaal resultaat te bereiken.

Glansrijk schoon met 0900-Glaswas

Jarenlang hebben onze glazenwassers van 0900-Glaswas ervaring met alle denkbare vormen van glasreiniging. In deze jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een professioneel bedrijf, dat haar klanten maatwerk levert met de hoogste kwaliteit. Of het nu een bedrijfspand betreft of een particuliere woning: dankzij onze glazenwassers is uw interieur en exterieur weer door een ringetje te halen!

Onze medewerkers zijn niet alleen gespecialiseerd in het glazenwassen, maar ook in de schoonmaak van gehele panden. Hierbij kunt u denken aan kantoren, scholen, woningen, supermarkten, trappenhuizen, portieken, buurthuizen, horecagelegenheden en sportaccommodaties. U kunt ervoor kiezen onze schoonmakers uw pand incidenteel te laten schoonmaken, of met regelmaat. Het is dus mogelijk een contract af te sluiten, zodat u er zeker van bent dat uw accommodatie iedere dag (of week) weer spik en span is!

U kunt ook bij ons terecht voor professionele reiniging van uw gevel, dakgoten, sanitair en vloer. Heeft u overigens last van een spinnenplaag? Uw glazenwasser in Den Haag weet daar wel raad mee. Dankzij de deskundigheid van onze vakmensen bent u in recordtempo van deze beestjes af.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wilt u een afspraak maken, bel dan 0900-4527927 (9cpm).